Ολυμπιακός: Το «ευχαριστώ» του Μπράντον Πολ- «Αισθανόμουν σαν το σπίτι μου» (pic-vid)

Ο Μπράντον Πολ δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα για την ομάδα και τον κόσμο της.

Ολυμπιακός: Το «ευχαριστώ» του Μπράντον Πολ- «Αισθανόμουν σαν το σπίτι μου» (pic-vid)

Ο Μπράντον Πολ- όπως άλλωστε και οι Μπόλντγουιν, Μπάικς, Χαπ- αποτελούν και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, από το μεσημέρι της Τρίτης (30/6), έχοντας ενημερωθεί φυσικά πιο πριν, πως δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν στα συμβόλαιά τους για την επόμενη σεζόν.

Ολυμπιακός: Τέλος και τυπικά οι Μπόλντγουϊν, Πολ, Μπάικς, Χαπ

Ο Μπράντον Πολ θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Ολυμπιακό αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας που τον έκαναν να αισθανθεί σαν το σπίτι του, ενώ όπως επεσήμανε λάτρεψε την Αθήνα και θα είναι πάντα μία από τις αγαπημένες του πόλεις.

Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έγραψε στο twitter:

«Ευχαριστώ Ολυμπιακέ αλλά όλους όσους συνάντησα την περασμένη σεζόν. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα στην ομάδα και την μελλοντική της επιτυχία. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φιλάθλους που με έκαναν να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Η Αθήνα θα είναι για πάντα μία από τις αγαπημένες μου πόλεις στον κόσμο»!

Ο Πολ έπαιξε σε 27 παιχνίδια στην Euroleague με τον Ολυμπιακό και σε 19:40 χρόνου συμμετοχής είχε 8.6 πόντους μ.ο. με 42.8% δίποντα, 38.1% τρίποντα, 2.9 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 8.2 μονάδες μ.ο. στο σύστημα αξιολόγησης. Το καλύτερό του παιχνίδι φυσικά ήταν το ματς στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ, όπου είχε στη νίκη του Ολυμπιακού 20 πόντους. Στο Βελιγράδι είχε βάλει 21 πόντους στον Ερυθρό Αστέρα αλλά δεν ήταν αρκετοί για να μην ηττηθεί ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τον Χασάν Μάρτιν (pic)