Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τον Χασάν Μάρτιν (pic)

Πρώτη επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό, αυτή του Χασάν Μάρτιν. Ακολουθούν προσεχώς και οι υπόλοιποι…

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τον Χασάν Μάρτιν (pic)

Ξεκίνησε ο χορός των ανακοινώσεων από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Χασάν Μάρτιν για τα επόμενα δύο χρόνια (1+1).

Ο Αμερικανός έχει κλείσει στους Πειραιώτες από τον Γενάρη, ήταν η πρώτη κίνηση προ-κορονοϊού ακόμα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον έχει ζητήσει πριν ακόμα πάρει τον Οκτάβιους Έλις, αλλά η Μπούντουσνοστ δεν τον έδινε.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Χασάν Μάρτιν. Ο Αμερικανός σέντερ υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Το who is whο

Γεννήθηκε: 22/11/1995 (Staten Island, New York)
Υπηκοότητα: Αμερικανός
Ύψος: 2.01μ.
Θέση: Center
Προηγούμενες ομάδες: Ryukyu Golden Kings Okinawa (2017–2018), Bayreuth (2018), Budućnost (2019–2020)
Οι περσινοί αριθμοί του: Στο Eurocup σε 9 αγώνες είχε μέσο όρο 13.6 πόντους (56% βολές, 67.5% δίποντα), 8 ριμπάουντ, 1.8 κλεψίματα και 1.7 κοψίματα. Στην ΑΒΑ League σε 20 αγώνες είχε μέσο όρο 10.5 πόντους (55.7 βολές, 67.2 δίποντα) και 5.6 ριμπάουντ".

Ο Ολυμπιακός κάνει αρχή λοιπόν στις επίσημες ανακοινώσεις του με τον Αμερικανό σέντερ, ενώ θα ακολουθήσουν και οι Τσαρλς Τζένκινς, Άαρον Χάρισον και σύντομα όπως φαίνεται και Κώστας Σλούκας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει και τον Λίβιο Ζαν-Σαρλ από τη Βιλερμπάν και μένει η οριστική συμφωνία με τον Σάσα Βεζένκοφ και η ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη.

Ολυμπιακός: Τέλος και τυπικά οι Μπόλντγουϊν, Πολ, Μπάικς, Χαπ

Θυμίζουμε πως το μεσημέρι της Τρίτης (30/6), τη μέρα που εξέπνεαν οι προθεσμίες στα συμβόλαιά τους, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πως δεν θα συνεχίσουν οι Πολ, Μπόλντγουιν, Χαπ (ήταν δανεικός στην Ιταλία) και Μπάικς, ενώ μία μέρα πριν είχε ενημερωθεί σχετικά και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ.