Ολυμπιακός: Ο Πρίντεζης, η Σύρος, το κλάδεμα στις ελιές και οι «ερυθρόλευκοι» σε καραντίνα (vid)

Ακούστε τον Γιώργο Πρίντεζη πώς περνάει τις μέρες καραντίνας στο σπίτι του στη Σύρο, το κάτι διαφορετικό που έκανε στην οικία του, αλλά και τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» πώς περνούν τον χρόνο τους. 

Ολυμπιακός: Ο Πρίντεζης, η Σύρος, το κλάδεμα στις ελιές και οι «ερυθρόλευκοι» σε καραντίνα (vid)

Δείτε το βίντεο του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός, της BWIN, το οποίο φιλοξενεί τις δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» παικτών για το πώς περνούν τον χρόνο τους στην περίοδο της καραντίνας.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο υπαρχηγός των Πειραιωτών, Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Προσπαθώ να αφιερώσω λίγο παραπάνω χρόνο στην οικογένειά μου. Έφυγα για το νησί της Σύρου με το που γυρίσαμε από τη Γερμανία (το ταξίδι στο Βερολίνο για το ματς με την Αρμάνι που δεν έγινε) κατευθείαν, πριν βγει η καραντίνα.

Το θεώρησα πως είναι περισσότερο ασφαλές, κυρίως για τη μητέρα μου, αλλά και για το παιδί μου, αλλά και για όλους μας. Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Κάτι διαφορετικό που έχω κάνει είναι πως ασχολήθηκα με κάτι... ελιές που έχει εδώ κάτω. Ήταν κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ και βοήθησα τη μητέρα μου».

H αναγέννηση του Πρίντεζη επανεκκίνησε τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Oι κορυφαίοι 10 Έλληνες παίκτες της δεκαετίας 2010-20

Ολυμπιακός: Η ζωή των παικτών στα χρόνια του κορονοϊού

Διαμαντόπουλος στο ΦΩΣ: «Αν είχα γιο, θα ήθελα να γίνει σαν τον Πρίντεζη!»