Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Γιώργου Πρίντεζη (pic)

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος είχε για συμπαίκτη στον Ολυμπιακό τον Γιώργο Πρίντεζη, όταν ήταν μόλις 18 ετών, με τον παλαίμαχο γκαρντ να εξυμνεί τον υπαρχηγό των «ερυθρολεύκων» για τη δωρεά που έκανε. 

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Γιώργου Πρίντεζη (pic)

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος υπήρξε ένας από τους πιο ελπιδοφόρους μπασκετμπολίστες στις αρχές του 2000. Ένας εξαιρετικός σκόρερ, που διέθετε τεράστιο ταλέντο, παίρνοντας μάλιστα μεταγραφή στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2003. Η συνέχειά του όμως δεν ήταν ανάλογη.

Εκεί πάντως συνάντησε και είχε για συμπαίκτη τον μόλις 18 ετών Γιώργο Πρίντεζη. Οι δυο τους αγωνίστηκαν μαζί σε εκείνη τη σεζόν (2003-04), με τους Πειραιώτες τότε να έχουν για έδρα τον Κορυδαλλό.

Τεράστια κίνηση με δωρεά στο Νοσοκομείο Σύρου από Γιώργο Πρίντεζη

Ο παλαίμαχος πλέον γκαρντ, με αφορμή την τεράστια δωρεά που έκανε ο Πρίντεζης στο νοσοκομείο της Σύρου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, εκθείασε το ήθος, τη νοοτροπία, αλλά και το μεγαλείο που επέδειξε ο υπαρχηγός των Πειραιωτών, κάνοντας μάλιστα αναφορά στην τότε συνεργασία τους.

Η δήλωση του Διαμαντόπουλου: «Όταν πήγα στον Ολυμπιακό (σ.σ. το 2003) από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πόσο ξεχωριστό άτομο ήταν, αν και πιτσιρικάς τότε, όταν μίλαγες μαζί του καταλάβαινες πόσο καλόψυχος είναι… Η κίνηση να δωρίσει στο νοσοκομείο της Σύρου δύο αναπνευστήρες μεγάλης αξίας δείχνει πόσο μεγάλος είσαι... Ελπίζω οι άλλοι μεγάλοι σταρ που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι, όπως κάνουν μεγάλοι παίκτες σε όλες τις χώρες να εμφανιστούν…»