Τεράστια κίνηση με δωρεά στο Νοσοκομείο Σύρου από Γιώργο Πρίντεζη

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, δώρισε στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, δυο φορητούς αναπνευστήρες VentiLogic Plus τεράστιας αξίας .

Τεράστια κίνηση με δωρεά στο Νοσοκομείο Σύρου από Γιώργο Πρίντεζη

Είναι γνωστή εδώ και χρόνια η αγάπη του Γιώργου Πρίντεζη για την Σύρο, καθώς πάρα πολλές φορές έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του για το καλό του νησιού του.

Τα LG Aegeanball Festival αλλά και η ομάδα του Ολυμπιακού που είχε κατέβει στο νησί της Ερμούπολης (το 2013) για φιλανθρωπικό σκοπό είναι μερικά από τα λίγα (που έχουν βγει προς τα έξω) καλά που έχει κάνει για τον τόπο του.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας των "ερυθρολεύκων",ο οποίος βρίσκεται στο νησί αυτή την περίοδο, δώρισε στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου δυο φορητούς αναπνευστήρες VentiLogic Plus τεράστιας αξίας .

Μέσα από ανακοίνωση του το Νοσοκομείο ευχαριστεί τον Γιώργο Πρίντεζη με την παρακάτω σχετική ανακοίνωση:

Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ευχαριστεί θερμά τους:

1. Γιώργο Πρίντεζη, διεθνή καλαθοσφαιριστή, για τη δωρεά δύο (2) φορητών συσκευών αναπνοής VentiLogic Plus τη Δευτέρα 30.3.2020

2. Ροταριανό Όμιλο Ερμούπολης για τη δωρεά ηλεκτρονικής πινακίδας προβολής ενημερωτικών μηνυμάτων με wi-fi τη Δευτέρα 30.3.2020

3. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την παροχή υγειονομικού υλικού (1.100 ζεύγη γαντιών και 8 λίτρα κρεμοσάπουνο) προς το Νοσοκομείο Σύρου και το Περιφερειακό Ιατρείο Φοίνικα.

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου:

1. Ως εθελοντές https://ethelontes.gov.gr/index.php/forma-ethelonton-gia-tin-antimetopisi/

2. Ως δωρητές και

3. Μένοντας σπίτι!