Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Δωρεά ολοκληρωμένου εξοπλισμού ΜΕΘ για τα νοσοκομεία

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, δήλωσε παρών, καθώς δωρίζει για τα νοσοκομεία έναν πλήρη εξοπλισμό ΜΕΘ.

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Δωρεά ολοκληρωμένου εξοπλισμού ΜΕΘ για τα νοσοκομεία

Σε μία σημαντική κίνηση προέβη ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Συγκεκριμένα ο πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, δωρίζει στην πολιτεία και δη στα νοσοκομεία έναν πλήρη εξοπλισμό μονάδας εντατικής θεραπείας. Αυτός αποτελείται από οκτώ στοιχεία ολοκληρωμένου εξοπλισμού ΜΕΘ που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο αναπνευστήρα όγκου και πιέσεως, μόνιτορ πολλαπλών παραμέτρων και ηλεκτρικό κρεβάτι κατάλληλο για ΜΕΘ, αξίας 500.000 ευρώ.

Δωρεά Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου 1.000.000 ευρώ για την ενίσχυση των ΜΕΘ

Στην επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας αναφέρει:

«Η παγκόσμια κοινότητα και η πατρίδα μας βιώνει μια άνευ προηγουμένου κρίση στη δημόσια υγεία και στην οικονομία και προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε δημόσιο πόρο για τη μείωση εξάπλωσης της πανδημίας και τη θεραπεία των πασχόντων.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες θέλω να δηλώσω παρών στην προσπάθεια της πολιτείας για την καταπολέμηση του κορονοϊού ώστε να επέλθει το ταχύτερο δυνατόν η κανονικότητα στην παγκόσμια κοινότητα και την πατρίδα μας.

Προτίθεμαι να προμηθεύσω το σύστημα υγείας με 8 στοιχεία ολοκληρωμένου εξοπλισμού ΜΕΘ που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο αναπνευστήρα όγκου και πιέσεως, μόνιτορ πολλαπλών παραμέτρων και ηλεκτρικό κρεβάτι κατάλληλο για ΜΕΘ, αξίας 500.000 ευρώ.

Παρακαλώ ενημερώστε με αν αυτού του είδους ο εξοπλισμός είναι συμβατός με τις προδιαγραφές των νοσοκομείων μας. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιονδήποτε εναλλακτικό τρόπο προσφοράς μού υποδείξετε».

Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες νωρίτερα οι γιοι του, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, προχώρησαν σε δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για τις ΜΕΘ.