Ολυμπιακός: «Όποιος θέλει, μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους παίκτες της πως από την στιγμή που δεν θα υπάρξουν προπονήσεις, ο καθένας έχει το ελεύθερο να επιστρέψει στην πατρίδα του. 

Ολυμπιακός: «Όποιος θέλει, μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, στην ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα υπάρξουν προπονήσεις για τις επόμενες εβδομάδες! Η κυβέρνηση έχει κλείσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι χώροι του ΣΕΦ δεν λειτουργούν, τα καταστήματα και τα μαγαζιά έχουν κλείσει, με τους περισσότερους να βρίσκονται σε... καραντίνα.

Ολυμπιακός: Ποια προπόνηση; Σε... καραντίνα οι παίκτες μέχρι νεοτέρας

Από την στιγμή, λοιπόν, που δεν θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις στην ομάδα του Ολυμπιακού λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, η ΚΑΕ ενημέρωσε τους παίκτες πως είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και να επισκεφτούν τις οικογένειες τους. Υπενθυμίζεται πως η EuroLeague έχει γνωστοποιήσει πως θα διακοπεί έως και την 11η Απριλίου, τουλάχιστον.

Μέχρι στιγμής δεν είχε αποχωρήσει κανείς από τους ξένους παίκτες του Ολυμπιακού. Πλέον, οι Όγκουστιν Ρούμπιτ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Οκτάβιους Έλις, Ντουάιτ Μπάικς, Μπράντον Πολ, Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, θα αποφασίσουν για το τι θα κάνουν.