Γιαννακόπουλος: «Χάνω λεφτά από την εικόνα σας, πρόστιμο ενός μισθού»

Ολοκληρώθηκε η απρόσμενη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ να τρίζει τα δόντια στα μέλη της ομάδας για την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζουν και να επιβάλλει πρόστιμο ενός μισθού.

Γιαννακόπουλος: «Χάνω λεφτά από την εικόνα σας, πρόστιμο ενός μισθού»

Ολοκληρώθηκε η απρόσμενη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ να τρίζει τα δόντια στα μέλη της ομάδας για την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζουν και τα αρνητικά αποτελέσματα και να τους τιμωρεί με πρόστιμο ενός μισθού.

Παναθηναϊκός: Έκτακτη συνάντηση Γιαννακόπουλου με τους παίκτες στο ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε και πριν λίγες ημέρες συνάντηση με την ομάδα και τους είχε πει πως «θέλω να ματώσετε, απαιτώ τρεις νίκες με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε», αλλά μέχρις στιγμής είναι 0/2, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, είπε στους παίκτες και τον Ρικ Πιτίνο να αλλάξουν άμεσα εικόνα και να βελτιωθούν.

Παναθηναϊκός: Αλλάζει ή βουλιάζει!

Τόνισε δε, πως εξαιτίας της απόδοσής τους χάνει λεφτά ορμώμενος από τους 7.000 θεατές με την ΤΣΣΚΑ που είναι η δεύτερη χειρότερη προσέλευση φέτος στην Euroleague για τους «πράσινους», ενώ υπερθεμάτισε πως αυτός μπαίνει μπροστά γι αυτούς και παρ’ ολίγο «να φάω ξύλο στο ΣΕΦ και εσείς γυρνάτε στα μπαρ».

Παναθηναϊκός: Μετά τον ΜακΚίσικ ήρθε η πιο βαριά ήττα της ιστορίας του από την ΤΣΣΚΑ

Φεύγοντας από τη συνάντηση, ο Γιαννακόπουλος είπε στους παριστάμενους δημοσιογράφους: «Θεωρώ ότι μόνο και μόνο το γεγονός ότι ενώ είχαν ρεπό, παρ όλα αυτά τους μάζεψα και τους μίλησα είναι σημαντικό. Φτάνει και περισσεύει. Ο καθένας από κει και πέρα ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Τώρα το τι ειπώθηκε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και να βγει προς τα έξω, είναι κάτι που δεν κάνει καλό σε κανέναν».