Ολυμπιακός: «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Μιλουτίνοφ, αισιοδοξία για ΜακΚίσικ και Μπάικς

Ανοιχτά πολλά μέτωπα έχει ο Ολυμπιακός, ενόψει των υποχρεώσεών του στην EuroLeague. Το βάρος έχει πέσει σε Μιλουτίνοφ και... ban - Τι συμβαίνει με Ρούμπιτ και Πολ.

Ολυμπιακός: «Τρέχει» για Παναθηναϊκό ο Μιλουτίνοφ, αισιοδοξία για ΜακΚίσικ και Μπάικς

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μπορεί να γλίτωσε τα χειρότερα στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν, όταν και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και άμεσα διαθέσιμος. Ο Σέρβος σέντερ θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή τις επόμενες ημέρες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την ερχόμενη Πέμπτη (27/2). Αλλωστε, στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να ρισκάρουν πιθανή υποτροπή, αφού στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ σε δύο εβδομάδες.

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν: Ανακούφιση για Μιλουτίνοφ - Γλίτωσε τα χειρότερα

Όσον αφορά τους ΜακΚίσικ και Μπάικς, στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (25/2) θα αρθεί ο αποκλεισμός από τον EuroLeague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τους έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι στο Ισραήλ. Και οι δύο παίκτες, οι οποίοι αποκτήθηκαν πρόσφατα αλλά δεν μπορούν να αγωνιστούν στα ματς της EuroLeague, λόγω του περίφημο... ban, θα παίξουν στο αυριανό (23/2, 12:30) φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ηφαιστο στο βοηθητικό του ΣΕΦ (κεκλεισμένων των θυρών για τον κόσμο).

Ολυμπιακός: Αυτά θα δώσει ο ΜακΚίσικ - Τα δεδομένα με την FIBA και την EuroLeague

Αναφορικά με τους Πολ και Ρούμπιτ, οι οποίοι ήταν εμπύρετοι όλη την εβδομάδα... Ο πρώτος πήρε εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Στον Ολυμπιακό θα δουν πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός τους μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες, αλλά με τα τωρινά δεδομένα και οι δύο είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Μακάμπι.