Ολυμπιακός - Βιλερμπάν: Ανακούφιση για Μιλουτίνοφ - Γλίτωσε τα χειρότερα

Καθησυχαστικά τα  αποτελέσματα των εξετάσεων για τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για το μέγεθος του προβλήματος για τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν: Ανακούφιση για Μιλουτίνοφ - Γλίτωσε τα χειρότερα

Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων που έκανε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έγιναν γνωστά. Ο Σέρβος σέντερ γλίτωσε τα χειρότερα (υπήρχε έντονος φόβος για βαρύ διάστρεμμα και πρόβλημα στους συνδέσμους), καθώς η διάγνωση αναφέρει «απλό διάστρεμμα». Τυχερός μέσα στην ατυχία του, λοιπόν, ο παίκτης, ο οποίος δεν θα χρειαστεί να λείψει για αρκετές μέρες. Θα ακολουθήσουν, βέβαια, και περισσότερο λεπτομερείς εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τραυματίστηκε στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε μία διεκδίκηση ριμπάουντ, προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να γυρίσει στο πόδι του. Ο Σέρβος σέντερ ξάπλωσε στο παρκέ, σφάδαζε από τους πόνους και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Δεν έχει τέλος η κακοδαιμονία - Τραυματίστηκε και ο Μιλουτίνοφ! (pics)

Τα είχε βάλει με την... τύχη της ομάδας του ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος όντας απογοητευμένος και εκνευρισμένος από το γεγονός, κλώτσησε μία καρέκλα.

Απίστευτη κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό, καθώς ας μην ξεχνάμε πως είναι τραυματίες οι Σπανούλης, Χαραλαμπόπουλος, Ρότσεστι, ενώ πρόσφατα μπήκαν στο νοσοκομείο και οι Ρούμπιτ-Πολ λόγω υψηλού πυρετού.