Μπεσίκτας: Εκτός αποστολής ο ΜακΚίσικ - Τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό

H Mπεσίκτας αντιμετώπισε την Μπαντίρμα, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία, να μένει εκτός αποστολής. Οι Τούρκοι, όμως, τονίζουν πως δεν είναι ελεύθερος. 

Μπεσίκτας: Εκτός αποστολής ο ΜακΚίσικ - Τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ, Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος (θεωρητικά) ανήκει στην Μπεσίκτας. Η υπόθεση, βέβαια, δεν είναι απλή και για αυτό έχει "παγώσει" τις τελευταίες μέρες.

Η Μπεσίκτας (η οποία ταλαιπωρήθηκε με οικονομικά προβλήματα), έβαλε χρήματα στον λογαριασμό του παίκτη. Αποτέλεσμα; Τώρα να ισχυρίζεται πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν είναι ελεύθερος, και πως συνεχίζει να ανήκει σε εκείνους, αν και ο αθλητής έκανε opt-out στο συμβόλαιο του την περασμένη εβδομάδα. Στο μεγάλο λιμάνι, πάντως, είναι αισιόδοξοι πως θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Μάλιστα, στο πρόσφατο παιχνίδι της Μπεσίκτας κόντρα στη Μπαντίρμα, ο Σακίλ ΜακΚίσικ έμεινε εκτός αποστολής, κάτι που δείχνει πως ο παίκτης θα αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ (vid)