Μπλατ: «Η Μακάμπι για final-4, κουρασμένος ο Ομπράντοβιτς»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε σε συνέντευξή του για την εικόνα της Φενέρμπαχτσε τονίζοντας ότι η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση και ο Ομπράντοβιτς δείχνει κουρασμένος. 

Μπλατ: «Η Μακάμπι για final-4, κουρασμένος ο Ομπράντοβιτς»

Συνέντευξη έδωσε σε Μέσο του Ισραήλ ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως αν νοιώσει καλύτερα με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Μπλατ αναφέρθηκε και στη Μακάμπι τονίζοντας ότι μαζί με την Μπαρτσελόνα είναι από τις πολύ δυνατές ομάδες της φετινής Euroleague, ενώ για την κατάσταση της Φενέρμπαχτσε που περνάει κρίση αγωνιστική δήλωσε ότι είναι σε κακή κατάσταση αυτή τη στιγμή η ομάδα, η δυναστεία της δείχνει να πέφτει, και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δείχνει κουρασμένος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντέιβιντ Μπλατ στον ραδιοφωνικό σταθμό «103FM»:

Για την υγεία του και το πότε επιστρέφει στην προπονητική: «Αυτή την στιγμή είμαι επικεντρωμένος να αναρρώσω ή να κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ παράλληλα έχω την ευκαιρία να ευχαριστηθώ άλλα πράγματα. Εάν σε έναν χρόνο από τώρα νιώσω καλύτερα, τότε μπορεί να επιστρέψω στο επάγγελμα. Μπορεί να γυρίσω, όμως, δεν είναι σίγουρο»

Για τη φετινή Μακάμπι: «Πρώτα απ’ όλα, είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για να πούμε κάτι. Δεν θέλω να κάνω μεγάλες δηλώσεις, αλλά αναμφίβολα Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλά χτισμένες και παίζουν πολύ ωραία. Είναι από τις δυνατές ομάδες της φετινής Euroleague. Επίσης, φέτος πιστεύω ότι η Μακάμπι είναι από τις ομάδες που μπορούν να πάνε στο Final Four».

Για τη Φενέρμπαχτσε: «Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε μία πολύ κακή κατάσταση και δείχνει να πέφτει η δυναστεία της. Αυτά που γίνονται εντός και εκτός του παρκέ είναι παραπλανητικά. Και μπορώ να το καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Πιστεύω ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι και δεν είναι καλά πνευματικά. Κατά τη γνώμη μου, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα, αλλά φαίνεται κουρασμένος. Δεν είναι τόσο καλή ομάδα. Δεν είναι το ίδιο γκρουπ και δεν έχει την ίδια ποιότητα με παλιότερα. Σε αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία. Ως άνθρωπος που είμαι απ’ έξω, φαίνεται ότι είναι λίγο κουρασμένοι και θέλουν κάτι καινούριο».