Ολυμπιακός: Κοντά σε Ρότσεστι!

Ο Τέιλορ Ρότσεστι είναι ο εκλεκτός του Κεστούτις Κεμζούρα για τη θέση του γκαρντ στον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Ολυμπιακός: Κοντά σε Ρότσεστι!

Ο Ολυμπιακός επέλεξε να πορευτεί με τον Κεστούτις Κεμζούρα μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως και να ενισχύσει σε καίριες θέσεις το υπάρχον ρόστερ.

Η ενίσχυση κρίθηκε αναγκαία τόσο για την περιφέρεια, στη θέση «1» όπου Τσέρι και Μπόλντγουιν αποδείχθηκαν λίγοι, όσο και στη θέση «5» για να πλαισιωθεί κατάλληλα ο Μιλουτίνοφ.

Αναφορικά με τη θέση στα γκαρντ το όνομα που ακούγεται κυρίως είναι αυτό του Τέιλορ Ρότσεστι καθ' υπόδειξη του ίδιου Κεμζούρα και φαίνεται οι «ερυθρόλευκοι» να βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του.

Ο Τέιλορ Ρότσεστι εν δράσει (vids)

Πρόκειται για 34χρονο Αμερικανός γκαρντ με πολλές παραστάσεις από EuroLeague, έχοντας σημειώσει 75 συμμετοχές στη διοργάνωση με τις φανέλες των Μπασκόνια, Σιένα, Νίζνι Νόβγκοροντ, Μακάμπι Τελ Αβιβ και Ερυθρού Αστέρα.

Ολυμπιακός: Πάει και για Ριντ!

Ο Ροτσέστι μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ομάδα της Κίνας και συγκεκριμένα στους Tianjin Ronggang Gold Lions, έχοντας 33.5 πόντους, 9.1 ασίστ και 4.5 ριμπ. με 45% στα τρίποντα κατά μέσο όρο.