Ολυμπιακός: Ενίσχυση στο παρκέ και στον... πάγκο!

Ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση της μονιμοποίησης του Κεστούτις Κεμζούρα στο πάγκο του ψάχνει να βρει παίκτες προκειμένου η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική στην Ευρωλίγκα. 

Ολυμπιακός: Ενίσχυση στο παρκέ και στον... πάγκο!

Η ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζενίτ και ο τρόπος που εκείνη ήρθε, αύξησε τις φωνές που κάνουν λόγο για αναγκαία ενίσχυση του ρόστερ.

Από τη μεγαλειώδη νίκη κόντρα στη Βαλένθια και το κλίμα ευφορίας, σε μια αναπάντεχη ήττα από τη Ζενίτ στο ΣΕΦ. Με λίγα λόγια, μια κρύο, μια ζέστη προσφέρει η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού η οποία δεν έχει κάνει καθόλου καλή εκκίνηση στη φετινή ευρωλίγκα.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα προσπαθεί να διορθώσει τις πολλές ανορθογραφίες που εντοπίζονται στο παιχνίδι της ομάδας του έχοντας ένα ρόστερ το οποίο δεν επέλεξε ο ίδιος.

Ως βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ είχε τις... ενστάσεις του για κάποιους από τους παίκτες που αποκτήθηκαν, όμως δεν είχε την ευχέρεια να παρέμβει στις επιλογές του πρώτου προπονητή.

Ο Λιθουανός πάντως πριν συμφωνήσει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας είχε συζήτηση με τους προέδρους της ομάδας κατά την οποία τους ενημέρωσε ότι επιθυμεί δύο - τουλάχιστον - προσθήκες.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνεται με σκοπό να φέρει στο λιμάνι έναν αθλητικό σέντερ κι έναν γκαρντ. Ο πρώτος δεν αποκλείεται να είναι ο Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα. Ένας παίκτης που θεωρείται εξελίξιμος και έχουν για αυτόν καλή γνώμη στο λιμάνι του Πειραιά.

Όσο για τον γκαρντ; Είναι πιο περίπλοκη η υπόθεση αφού δεν κυκλοφορούν στη θέση πολλοί παίκτες που να μπορεί το βιογραφικό τους να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ομάδας σαν τον Ολυμπιακό. Δεδομένα πάντως θα πρέπει να ξέρετε ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκανάρουν την αγορά προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή διαθέσιμη λύση.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται να γίνει και προσθήκη στον πάγκο της ομάδας. Ο Κεμζούρα ξεκίνησε σαν βοηθός προπονητή και τώρα που έγινε πρώτος στη θέση του Μπλατ, η θέση είναι κενή...