Ο Adrian Wojnarowski μιλά για επαφές του Σκάιλς με τον Ολυμπιακό (vid, pic)

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ESPN, Adrian Wojnarowski, με tweet του ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει επαφές με τον Σκότ Σκάιλς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Ο Adrian Wojnarowski μιλά για επαφές του Σκάιλς με τον Ολυμπιακό (vid, pic)

Ο γνωστός για την εγκυρότητά του ρεπόρτερ του ESPN, Adrian Wojnarowski, σχολίασε με ποστάρισμα του στο Twitter ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον προπονητή Σκοτ Σκάιλς για την αντικατάσταση του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο της ομάδας.

Τι λένε στον Ολυμπιακό για Κεμζούρα, Σκάιλς, Μπαρτζώκα και Πασκουάλ...


Ο Adrian Wojnarowski αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Σκοτ Σκάιλς έχει έρθει σε επαφή για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Κίθ Γκλας στο ESPN.Ο Σκαιλς έχει προπονήσει τέσσερις ομάδες του NBA, πιο πρόσφατα τους Ορλάντο Μάτζικ το 2016. Η προπονητική ακόμα ενδιαφέρει τον Σκοτ, είπε ο Γκλας.»

Δείτε το tweet του δημοσιογράφου:

Δείτε τον Σκάιλς να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό

Ο Σκοτ Σκάιλς είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς ήρθε στη χώρα μας την σεζόν 1996-1997. Ένας παίκτης με τεράστια φήμη, καθώς είχε κάνει καλή καριέρα στο ΝΒΑ, ειδικά αγωνιζόμενος με την ομάδα των Ορλάντο Μάτζικ, έχοντας για συμπαίκτη τον Σακίλ Ο'Νιλ.

O 33χρονος τότε γκαρντ, δεν κατάφερε αγωνιστικά να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα, μάλιστα, να τεθεί και θέμα αποχώρησής του. Ακολούθως, όμως, έφυγε από την ομάδα ο τότε προπονητής, Μισέλ Γκομέζ και η διοίκηση πρότεινε στον Σκοτ Σκάιλς, να αναλάβει την θέση του προπονητή! Ο Αμερικανός δέχτηκε την πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και έμεινε στη τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου" έως και το τέλος της σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τερμάτισε στη 3η θέση του πρωταθλήματος.