«O Κουζμίνσκας αποφάσισε... Ολυμπιακό»

Σιγουριά των Λιθουανών αλλά και των Ιταλών ότι ο 30χρονος φόργουορντ ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

«O Κουζμίνσκας αποφάσισε... Ολυμπιακό»

Για τους Λιθουανούς φαίνεται πως είναι δεδομένο ότι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας γίνεται παίκτης του Ολυμπιακού. «O Κουζμίνσκας αποφάσισε... Ολυμπιακό», αναφέρουν δημοσιεύματα στη Λιθουανία και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο Κουζμίνσκας έχει από χθες στα χέρια του την ακριβή πρόταση των «ερυθρόλευκων». Αργά χτες το βράδυ πήρε την απόφασή του και θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Oλυμπιακός: Θέλει Κουζμίνσκας για το "4"

Σχετικά δημοσιεύματα υπάρχουν και στην Ιταλία -έπαιζε στην Αρμάνι Μιλάνο- ενώ σύμφωνα με το Εuroleague rumors απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες στις συζητήσεις του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο. Nωρίτερα έκανε και ένα πέρασμα από το ΝΒΑ και τους Νικς (2016-2017). Στο παρελθόν ήταν μέλος της Μάλαγα για μία γεμάτη τριετία (2013-2016), πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Την σεζόν 2015-2016, ολοκλήρωσε την χρονιά στην EuroLeague, έχοντας μέσο όρο 12.0 πόντους (37% τρίποντο) και 3.4 ριμπάουντ.

Νόρις Κόουλ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν παίκτη για τον ρόλο του πάουερ-φόργουορντ, πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη. O Μιντάουγκας Κουζμίνσκας φαντάζει ως ιδανική λύση για τον Ντέιβιντ Μπλατ.