Νόρις Κόουλ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού (vid)

O Oλυμπιακός ψάχνει για γκαρντ και έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αμερικανού πλέι-μέικερ, Νόρις Κόουλ. Έπαιξε πέρσι στη Μπουντούτσνοστ, έχει παρελθόν σε Μακάμπι και δύο πρωταθλήματα ΝΒΑ. 

Νόρις Κόουλ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για γκαρντ για να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει "ζεστά" είναι εκείνη του Νόρις Κόουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops.

Πρόκειται για τον 30χρονο (13/10/1988) Αμερικανό πλέι-μέικερ (1.88 ύψος), ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στη Μπουντούτσνοστ, ενώ την σεζόν 2017-2018 έπαιξε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ένας μπασκετμπολίστας που ήταν συμπαίκτης με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος στους Μαϊάμι Χιτ, κατακτώντας δύο φορές το πρωτάθλημα του ΝΒΑ (2012, 2013). Μάλιστα, είχε ενεργό ρόλο στο ρόστερ τους, με τον χρόνο συμμετοχής του να κυμαίνεται στα 20 λεπτά.

Ο παίκτης κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις. Στη σεζόν που πέρασε στην EuroLeague, είχε μέσο όρο 16.6 πόντους (38% στα τρίποντα), 4.6 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος σε 15 ματς.