Oλυμπιακός: Θέλει Κουζμίνσκας για το "4"

Ο Ολυμπιακός ψάχνει "4άρι" για τον παίκτη πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη και οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Oλυμπιακός: Θέλει Κουζμίνσκας για το "4"

Τόσο ο Όγκοστιν Ρούμπιτ, όσο και ο Ίθαν Χαπ, προορίζονται για τον ρόλο του σέντερ στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, αν και μπορούν να παίξουν και στο "4" όποτε χρειαστεί.

Οι "ερυθρόλευκοι", λοιπόν, προχωρούν τον σχεδιασμό τους, ψάχνοντας ένα παίκτη για τον ρόλο του πάουερ-φόργουορντ, πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 30χρονο Λιθουανό διεθνή φόργουορντ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ νωρίτερα έκανε και ένα πέρασμα από το ΝΒΑ και τους Νικς (2016-2017). Στο παρελθόν ήταν μέλος της Μάλαγα για μία γεμάτη τριετία (2013-2016), πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Την σεζόν 2015-2016, ολοκλήρωσε την χρονιά στην EuroLeague, έχοντας μέσο όρο 12.0 πόντους (37% τρίποντο) και 3.4 ριμπάουντ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του, καθώς πρόκειται για έναν φόργουορντ που διαθέτει αθλητικότητα, αλλά και καλό μακρινό σουτ. Ένας παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο στη θέση "3", όσο και στο "4".