Βατούτιν για την αποχώρηση Ντε Κολό: «Σεβαστήκαμε την απόφαση του»

O Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε στην απόφαση του Νάντο Ντε Κολό να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο πρώτος Γάλλος μπασκετμπολίστας στην ιστορία της ομάδας.

Βατούτιν για την αποχώρηση Ντε Κολό: «Σεβαστήκαμε την απόφαση του»

O Nάντο Ντε Κολό αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. Ο Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με έναν εκ των σημαντικότερων παικτών της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας, επισημαίνοντας πως σεβάστηκε την απόφαση του παίκτη.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Πριν από πέντε χρόνια όταν ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις με τον Νάντο, είπε ότι αν ερχόταν θα γινόταν ο πρώτος Γάλλος που θα έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί γρήγορα η συμφωνία και ο Νάντο εκπλήρωσε όλες τις τρελές μας προσδοκίες και έγινε ένα από τους καλύτερους παίκτες της σύγχρονης ιστορίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Επίσημο: Η ΤΣΣΚΑ αποχαιρέτησε τον Ντε Κολό!

Είναι πολύ λυπηρό που ολοκληρώθηκε η εποχή του Νάντο Ντε Κολό στην ΤΣΣΚΑ, αλλά σεβαστήκαμε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Σε αυτά τα πέντε χρόνια κατακτήσαμε δύο EuroLeague, ο Νάντο έγινε παίκτης-κλειδί και ο ηγέτης των ομάδων που είχαμε. Είμαστε υπερήφανοι που μέσα από την ομάδα μας έγινε ένα αστέρι του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Είναι σπουδαίο που ο Νάντο έγινε βετεράνος της ΤΣΣΚΑ και είδαμε την αφοσίωσή του και την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια πάνω στη δουλειά του. Πριν από έναν χρόνο, ο Νάντο ήρθε σε μένα έχοντας ιδέες για το πώς θα βελτιώσουμε την ομάδα και όλο το κλαμπ και αυτή η συζήτηση αποδείχθηκε πολύ σημαντική για το χτίσιμο μίας ατμόσφαιρας πρωταθλητισμού.

Είναι τελειομανής σε όλα του, ένας πραγματικός ηγέτης που το δείχνει στην πράξη και περιμένει να του το επιστρέψουν και οι άλλοι. Είμαι σίγουρος πως ο Ντε Κολό έχει παραπάνω από έναν χρόνο ακόμη στο τοπ επίπεδο και ειλικρινά του εύχομαι καλή τύχη στο παρκέ και τα καλύτερα για την οικογένειά του».