Επίσημο: Η ΤΣΣΚΑ αποχαιρέτησε τον Ντε Κολό!

Ύστερα από πέντε πετυχημένα χρόνια στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Νάντο Ντε Κολό, τον οποίο και ευχαρίστησε για την προσφορά του. 

Επίσημο: Η ΤΣΣΚΑ αποχαιρέτησε τον Ντε Κολό!

Έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της σύγχρονης ιστορίας της αποχαιρέτησε η ΤΣΣΚΑ. Ύστερα από πέντε πετυχημένα χρόνια (2014-2019) παρουσίας του στη Μόσχα, οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Νάντο Ντε Κολό. Ένας παίκτης που οδήγησε την ομάδα σε πέντε σερί συμμετοχές σε Final Four, κατακτώντας το τρόπαιο δύο φορές (2016-2019).

Πρόκειται για τον δεύτερο γκαρντ που χάνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα σε λίγες μέρες, καθώς ας μην ξεχνάμε πως αποχώρησε και ο Κόρι Χίγκινς, για την Μπαρτσελόνα. Βέβαια, οι πρωταθλητές Ευρώπης ανανέωσαν τον Γουίλ Κλάιμπερν και τον Κάιλ Χάινς, ενώ θα κρατήσουν στο ρόστερ τους και τον Ντάνιελ Χάκετ. Αμφίβολη θεωρείται και η παραμονή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ενώ δεν υπάρχει διάθεση για παραμονή του Οθέλο Χάντερ στο ρόστερ.

To που θα συνεχίσει την καριέρα του ο 32χρονος Γάλλος διεθνής γκαρντ (ο οποίος πήρε και το βραβείο του MVP της σεζόν στην EuroLeague το 2016) είναι άγνωστο, αλλά έχει στρέψει το ενδιαφέρον της προς το πρόσωπο του η Βαλένθια!

Οι "νυχτερίδες" θα αγωνιστούν στην EuroLeague της νέας σεζόν, ενώ συνεργάστηκαν μαζί του στο παρελθόν για μία τριετία (2009-2012). Ενδεχομένως να παίξει ρόλο και η σύζυγος του Νάντο Ντε Κολό, καθώς είναι Ισπανίδα και τη γνώρισε τη περίοδο που αγωνιζόταν στη Βαλένθια.

O Nάντο Ντε Κολό έκανε την εξής δήλωση για την αποχώρηση του από την ΤΣΣΚΑ, ύστερα από πέντε χρόνια: «Πέτυχα και κέρδισα με την ΤΣΣΚΑ τα πάντα. Τώρα, έχω την ευκαιρία να αλλάξω κάτι. Να βρω μία νέα πρόκληση και να παλέψω για το υψηλότερο επίπεδο».

Aπό την πλευρά της η ΤΣΣΚΑ, έκανε το εξής σχόλιο: «Νάντο σε ευχαριστούμε! Ο Ντε Κολό αγωνίστηκε συνολικά σε 296 παιχνίδια σημειώνοντας κατά μέσο όρο 16.4 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 24.3 λεπτά συμμετοχής».