Σλούκας-Χάντερ: Ο Ολυμπιακός στη σωστή κατεύθυνση

Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του σε Κώστα Σλούκα και Οθέλο Χάντερ, δείγμα πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. 

Σλούκας-Χάντερ: Ο Ολυμπιακός στη σωστή κατεύθυνση

Έχουν γραφτεί στο παρελθόν αρκετά κολακευτικά σχόλια για τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως όμως παράλληλα έχουν δεχτεί και σκληρή κριτική, για παίκτες που έχουν χάσει και δεν έχουν ανανεώσει.

Θα πρέπει, όμως, τώρα να αναγνωρίσουμε πως παρά τις όποιες δυσκολίες των τελευταίων μηνών, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός δείχνουν αποφασισμένοι να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πειραιώτες έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους στον Κώστα Σλούκα, προσεγγίζοντας τον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσπαθώντας να ισχυροποιήσουν την ομάδα τους με ένα γκαρντ κορυφαίου επιπέδου. Του έκαναν κατανοητό πως τον βλέπουν ως τον επόμενο ηγέτη της ομάδας τους και είναι πρόθυμοι να δώσουν τα... ρέστα τους για να τον φέρουν πίσω στον Ολυμπιακό. Σε προηγούμενο κείμενο σας αναλύσαμε τα "θέλω" του 29χρονου γκαρντ για να γυρίσει... σπίτι του.

Παράλληλα, στο μεγάλο λιμάνι κατέθεσαν πρόταση και στον Οθέλο Χάντερ, επιχειρώντας να ενισχύσουν τον ρόστερ τους με έναν αθλητικό σέντερ πρώτης γραμμής, ο οποίος πριν λίγες μέρες αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ένας παίκτης, όπως και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έκανε το ξεπέταγμα του στην Ευρώπη μέσω Ολυμπιακού.

Στο ενδεχόμενο που η ομάδα του Πειραιά φέρει εις πέρας και τις δύο υποθέσεις, θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία. Οι Αγγελόπουλοι όχι μόνο θα προχωρήσουν σε δύο μεταγραφές που θα κάνουν... γκελ στον κόσμο, αλλά θα ενισχύσουν και τον Ολυμπιακό με ποιότητα και ταλέντο, επαναφέροντας στην ομάδα τους δύο "δικά τους" παιδιά. Ασχέτως, όμως, με το ποια θα είναι η κατάληξη (ακόμη και αν θα είναι αρνητική), δεν αναιρεί το γεγονός πως η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε συνεργασία πάντα με τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ, βαδίζουν ορθολογικά στη σωστή κατεύθυνση για την ενίσχυση του ρόστερ τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.