Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Οθέλο Χάντερ!

Στον Ολυμπιακό αναζητούν αθλητικό σέντερ και κατέθεσαν επίσημη πρόταση της συνεργασίας στον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ. 

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Οθέλο Χάντερ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops, στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση επιστροφής του Οθέλο Χάντερ στο μεγάλο λιμάνι! Οι Πειραιώτες κατέθεσαν επίσημη πρόταση συνεργασίας στον 33χρονο σέντερ, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης φέτος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Οι Ρώσοι έχουν ενημερώσει τον Αμερικανό πως δεν πρόκειται να ανανεώσουν την συνεργασία μαζί του, ο παίκτης μένει ελεύθερος και οι Αγγελόπουλοι θέλουν να... αρπάξουν την ευκαιρία. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, αλλά μέχρι στιγμής (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του Eurohoops) υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Ο Οθέλο Χάντερ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για μία διετία (2014-2016), κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ελλάδας με τους Πειραιώτες, ενώ συμμετείχε μαζί τους και στον τελικό του Final Four της Μαδρίτης (2015). Oι "ερυθρόλευκοι" στράφηκαν στο πρόσωπο του καθώς ψάχνουν έναν αθλητικό σέντερ ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.