Τι γράφουν οι Σέρβοι για το Δ.Σ. της Αδριατικής που θα συζητηθεί το αίτημα του Ολυμπιακού

Οι τελικοί της ABA, οι εντάσεις και η απόφαση για το αν οι ομάδες της Αδριατικής θα δεχθούν τους Πειραιώτες στη διοργάνωση.  

Τι γράφουν οι Σέρβοι για το Δ.Σ. της Αδριατικής που θα συζητηθεί το αίτημα του Ολυμπιακού

Οι σχέσεις του Ερυθρού Αστέρα με την Μπούντουτσνοστ οι οποίες έχουν κλονιστεί μετά τους τελικούς που έδωσαν στο πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας, αλλά και το αίτημα του Ολυμπιακού να συμμετάσχει στην ABA θα είναι τα θέματα που θα κυριαρχήσουν στο Δ.Σ. της λίγκας.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ιστοσελίδα της Σερβίας η οποία καταπιάνεται με το σημερινό (24/5) Δ.Σ. της Αδριατικής το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη μια το μεσημέρι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα novosti.rs, τα θεμέλια της λίγκας έχουν κλονιστεί μετά τους επεισοδιακούς τελικούς ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Μπούντουτσνοστ και απόψε θα γίνει μια πρώτη επιχείρηση ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο συλλόγων.

Ακόμα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Τσεντεβίτα που είναι μια εκ των βασικών διεκδικητριών της λίγκας, θα κάνει πρόταση Ερυθρός Αστέρας και Μπούντουτσνοστ να μη δίνουν τα μεταξύ τους παιχνίδια στις έδρες τους, αλλά σε ουδέτερα γήπεδα απόστασης τουλάχιστον 400 χλμ. από τις πόλεις τους.

Η Novostri αναφέρει στη συνέχεια το αίτημα του Ολυμπιακού να συμμετάσχει στην ABA. «Ο Ολυμπιακός έχει υποβάλλει αίτημα για να αγωνιστεί στην ABA και οι εκπρόσωποι των ομάδων καλούνται να αποφασίσουν εάν είναι εφικτό. Το καλεντάρι θα μεγαλώσει καθώς οι σύλλογοι από 12 θα ανεβούν στους 14 εφόσον γίνει δεκτός ο σύλλογος του Πειραιά», αναφέρεται στο άρθρο.

«Σε κάθε περίπτωση το Δ.Σ. αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον», καταλήγουν οι Βόσνιοι.

Διαβάστε επίσης:

Ώρα Αδριατικής Λίγκας για τον Ολυμπιακό

Δείτε όλες τις ειδήσεις για την Αδριατική Λίγκα