Ώρα Αδριατικής Λίγκας για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά τα πολλά ανοιχτά μέτωπα που έχουν στην Ελλάδα, εδώ όπου περιμένουν τις δικαστικές αποφάσεις προκειμένου να δουν τι θα συμβεί στην Μπάσκετ Λιγκ, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη Μπάνια Λούκα.

Ώρα Αδριατικής Λίγκας για τον Ολυμπιακό

Η πόλη της Βοσνίας θα φιλοξενήσει το Συμβούλιο της Αδριατικής Λίγκας, εκεί όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και η πρόταση του Ολυμπιακού να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Το ραντεβού των συλλόγων που απαρτίζουν το πρωτάθλημα της ABA League είναι προγραμματισμένο για τη μια το μεσημέρι και η ομάδα του Πειραιά περιμένει τις εξελίξεις προκειμένου να καταστρώσει στη συνέχεια τα πλάνα της για την επόμενη ημέρα.

Περιμένει την Αδριατική ο Ολυμπιακός

Οι ομάδες σήμερα αναμένεται να ψηφίσουν για το αν θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με τους Πειραιώτες, προκειμένου εκείνοι να ενταχθούν στο πρωτάθλημα της Αδριατικής. Οριστική απόφαση δεν αναμένεται σήμερα, αφού θα διεξαχθεί μια πρώτη, διερευνητική αν θέλετε ψηφοφορία. Θα χρειαστεί πλειοψηφία προκειμένου να συνεχιστούν οι συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά του Ολυμπιακού και της ABA.

Αν αυτή έρθει, τότε τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέα ραντεβού των Πειραιωτών με τις ομάδες της Λίγκας προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της ένταξής του στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αν ο σύλλογος του Πειραιά γίνει δεκτός, θα μπει μια ακόμα ομάδα στο πρωτάθλημα και οι σύλλογοι από 12 θα ανέβουν στους 14.