«Αυτά σκέφτονται οι Σπερς για τον Μιλουτίνοφ»

Δημοσίευμα από τις ΗΠΑ, αναφέρει τις σκέψεις που έχουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς για το ενδεχόμενο να πάρουν μαζί τους φέτος το καλοκαίρι τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Αυτά σκέφτονται οι Σπερς για τον Μιλουτίνοφ»

Ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ έως και το 2020. Όμως, υπάρχει η δυνατότητα να αποχωρήσει φέτος από το μεγάλο λιμάνι μόνο για το ΝΒΑ. Πως; Υπάρχει σχετική ρήτρα που φτάνει κοντά στο 1.000.000 δολάρια και εφόσον οι Σπερς (που έχουν τα δικαιώματα του) καταβάλουν αυτό το ποσό στους Πειραιώτες, τότε μπορούν να τον κάνουν δικό τους.

Δημοσίευμα από τις ΗΠΑ, αναφέρθηκε στις σκέψεις που κάνουν στο Σαν Αντόνιο για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Τονίζουν πως ο Σέρβος σέντερ πραγματοποίησε φέτος καταπληκτική σεζόν με τον Ολυμπιακό, σχολιάζουν πως η ομάδα του Τέξας όντως θα επιχειρήσει το καλοκαίρι να ενισχύσει την φροντ-λάιν της, αλλά τονίζουν πως οι Σπερς αναμένεται να στραφούν σε μία περισσότερο έμπειρη περίπτωση για την θέση "5".

Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι Σπερς να τον κάνουν δικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά επισημαίνουν πως εφόσον αυτό γίνει πράξη, τότε το πιθανότρο είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είτε να περάσει αρκετό χρόνο στον πάγκο, είτε να παίξει στη θυγατρική του Σαν Αντόνιο, στους Όστιν Σπερς.