Γιάνις Τίμα: «Προφανώς κάτι πήγε λάθος με Ολυμπιακό»

Ο Λετονός παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Ρωσίας και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τους λόγους που έφυγε από τον Ολυμπιακό. 

Γιάνις Τίμα: «Προφανώς κάτι πήγε λάθος με Ολυμπιακό»

Τη φετινή χρονιά ο Γιάνις Τίμα αποτελούσε παίκτη του Ολυμπιακού αλλά η απόδοση του δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στη Χίμκι.

Ο Λετονός που πραγματοποιεί μεστές εμφανίσεις με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη σε τοπική ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή του στη Ρωσία αλλά και για τους λόγους που έφυγε από τους «ερυθρόλευκους».

Για τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό είπε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Όμως, για να είμαι εδώ, τότε κάτι προφανώς πήγε λάθος».

Όσον αφορά την παρουσία του στην Χίμκι τόνισε: «Ήρθα εδώ γιατί θέλω να παίζω και να απολαμβάνω το μπάσκετ. Και μου αρέσει εδώ. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και η Χίμκι είναι μία ομάδα που παλεύει για τα καλά αποτελέσματα στη VTB League. Έχουμε μία ομάδα πολύ δυνατή ομάδα».

Κλείνοντας, συνέκρινε VTB League, Ισπανία και Ελλάδα: «Είναι δύσκολο να πω, καθώς λίγο πολύ είναι ίδια τα επίπεδα. Στην Ισπανία υπάρχουν μία-δύο ομάδες που είναι τοπ επιπέδου, αλλά στην Ελλάδα και στη VTB League υπάρχει πρόοδος κάθε χρόνο».