Μήνυμα Ουέμπερ στη Θύρα 7

Τι έγραψε και τι ελπίζει να συμβεί στο μέλλον.

Μήνυμα Ουέμπερ στη Θύρα 7

Ο Μπριάντε Ουέμπερ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός αυτό έστειλε μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας και συγκεκριμένα της Θύρα 7.

Μέσω ανάρτησής του στο Instagram, εξέφρασε την αγάπη του προς τη Θύρα 7 αλλά και την επιθυμία κάποια στιγμή να συναντηθεί με τους φίλους του Ολυμπιακού, «υπό καλύτερες συνθήκες».

Αναλυτικά, το μήνυμά του: «Είστε αληθινά στην καρδιά μου. Εύχομαι τα καλύτερα. Η αγάπη παραμένει αγάπη. Ελπίζω μια μέρα να δούμε ο ένας τον άλλον σε καλύτερες συνθήκες»

Δείτε την ανάρτηση:

Ολυμπιακός και Ουέμπερ θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους στο μέλλον, αφού υπήρχε δυσαρέσκεια από τη διοίκηση για πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει ο Αμερικάνος γκαρντ. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον κατηγορούν ότι έχει παραβιάσει το ωράριο αρκετές φορές και δε συμμορφώνεται στους κανόνες λειτουργίας της ομάδας, ενώ η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Ο Ουέμπερ φαίνεται κι αυτός να μην ήταν ικανοποιημένος από την παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι και μάλιστα είχε τονίσει ότι του λείπει πολύ η πατρίδα του. Η ψυχολογία του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.