Λύθηκε το συμβόλαιο του Ουέμπερ, σε απολογία ο Τουπάν

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Αμερικανός, ενώ ο Γάλλος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Ουέμπερ, σε απολογία ο Τουπάν

Ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά του κόντρα στον ΠΑΟΚ και παρά τα τρομερά αγωνιστικά προβλήματα νίκησε με 80-59 την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και είχαν μείνει μόνο με δέκα παίκτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, όμως, οι εξελίξεις τρέχουν.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ αποτελεί και επίσημα παρελθόν για την ομάδα του Πειραιά. Συγκεκριμένα όπως είχε γίνει γνωστό από το βράδυ της Παρασκευής ο Αμερικανός αποτελούσε ξένο σώμα, αλλά πλέον από τον Ολυμπιακό προχώρησαν στη λύση του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε πως λόγος που φεύγει από τον Ολυμπιακό είναι η συμπεριφορά του εκτός παρκέ. Ο Ουέμπερ είχε υποπέσει σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα με αποτέλεσμα Μπλατ και διοίκηση να αποφασίσουν να λυθεί η συνεργασία μαζί του.

Θέμα, ωστόσο προέκυψε και με τον Άλεξ Τουπάν. Ο παίκτης γνωστοποίησε στη διοίκηση της ομάδας ότι δεν θα πήγαινε στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κάτι που το έκανε πράξη.

Οι Πειραιώτες έχουν καλέσει σε απολογία τον Γάλλο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε πως το θέμα του Τουπάν επί της ουσίας δεν είναι το οικονομικό. Συγκεκριμένα ο Γάλλος είχε πάρει διαβεβαιώσεις πως τα χρήματα του θα έμπαιναν στην τράπεζα, αλλά εκείνος δεν ήθελε να γίνει σε ελληνική τράπεζα.