Περιθώριο λίγο μετά τη δύση του ηλίου για παίκτη ο Ολυμπιακός - Στην... άκρη ο ΜακΦάντεν

Τι ψάχνει ο Ντέβιντ Μπλατ και τι γίνεται με τον Αμερικανογεωργιανό γκαρντ.

Περιθώριο λίγο μετά τη δύση του ηλίου για παίκτη ο Ολυμπιακός - Στην... άκρη ο ΜακΦάντεν

Ο χρόνος πιέζει πλέον τον τον Ολυμπιακό, καθώς έχει προθεσμία να δηλώσει παίκτη ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague έως το απόγευμα στις 19:00. Η ανάγκη προέκυψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει εκτός παρκέ για περίπου 4 με 6 εβδομάδες. Ουσιαστικά, θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου στην EuroLeague.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς υποβλήθηκε χθες, Τρίτη (26/02) σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση 2ου βαθμού οπίσθιου μηριαίου αριστερού ποδός! Ο Λετονός γκαρντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του, κόντρα στο Μαυροβούνιο. Σε ένα ματς που έπαιξε για 36 (!) λεπτά, τελειώνοντας το παιχνίδι έχοντας 25 πόντους και 10 ασίστ.

Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του ξεκίνησε αμέσως. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο όνομα που εξετάστηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ήταν αυτό του Θαντ ΜακΦάντεν. Πρόκειται για τον 31χρονο Αμερικανογεωργιανό γκαρντ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Είναι πλέι-μέικερ (1.88 ύψος) που διαθέτει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε τόσο στον ΠΑΟΚ (2016-2017), όσο και στην Κύμη (2017-2018).

Προς στιγμήν όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει στην άκρη το συγκεκριμένο όνομα καθώς ο Ντέβιντ Μπλατ φέρεται να εξετάζει άλλες περιπτώσεις. Προφανώς αναζητά παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ότι είναι να γίνει πάντως, θα γίνει εντός της ημέρας και συγκεκριμένα μέχρι τις 7:00, το απόγευμα οπότε και λήγει η προθεσμία. Δηλαδή, 45 λεπτά μετά τη δύση του ηλίου.