Αυτός είναι ο αντί-Στρέλνιεκς που βλέπει ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ Θαντ ΜακΦάντεν  είναι ο παίκτης που πολιορκεί ο Ολυμπιακός για να αντικαταστήσει (προσωρινά) τον Γιάνις Στρέλνιεκς. 

Αυτός είναι ο αντί-Στρέλνιεκς που βλέπει ο Ολυμπιακός (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "ερυθρόλευκοι" ξεψαχνίζουν την περίπτωση του 31χρονου (29/5/1987) Αμερικανού γκαρντ, Θαντ ΜακΦάντεν, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Ο αθλητής είναι πλέι-μέικερ (1.88 ύψος) που διαθέτει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε τόσο στον ΠΑΟΚ (2016-2017), όσο και στην Κύμη (2017-2018).

Μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Τενερίφης αλλά πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος. Μπορεί να παίξει τόσο στον "άσο", όσο και στο "δύο, ενώ πέρσι συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίζεται και στην εθνική ομάδα της Γεωργίας.

Βέβαια, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Ολυμπιακό, καθώς έχει προθεσμία να δηλώσει παίκτη ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague έως και το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης. Δηλαδή, λιγότερο από 24 ώρες...