Πρόβλημα με Στρέλνιεκς- Κοιτάζει για γκαρντ ο Ολυμπιακός

Ο τραυματισμός του Γιάννις Στρέλνιεκς αποδείχθηκε σοβαρός και ο Ολυμπιακός προχωρά στην άμεση αντικατάστασή του...

Πρόβλημα με Στρέλνιεκς- Κοιτάζει για γκαρντ ο Ολυμπιακός

Σοκ στον Ολυμπιακό! Ο Γιάνις Στρέλνιεκς υποβλήθηκε σήμερα (26/02) σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση 2ου βαθμού οπίσθιου μηριαίου αριστερού ποδός! Ο Λετονός γκαρντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του, κόντρα στο Μαυροβούνιο. Σε ένα ματς που έπαιξε για 36 (!) λεπτά, τελειώνοντας το παιχνίδι έχοντας 25 πόντους και 10 ασίστ.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 4 με 6 εβδομάδες. Ουσιαστικά, θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου στην EuroLeague.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, οι οποίοι βρίσκονται και σε ζόρικη θέση στην EuroLeague, καλούνται όχι μόνο να ζήσουν δίχως τον Γιάνις Στρέλνιεκς, αλλά και να βρουν παίκτη ώστε να τον αντικαταστήσουν για να ενισχύσουν την περιφερειακή τους γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "ερυθρόλευκοι" ξεψαχνίζουν την περίπτωση του 31χρονου (29/5/1987) Αμερικανού γκαρντ, Θαντ ΜακΦάντεν, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ο αθλητής μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Τενερίφη, αλλά πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος. Ενας πλέι-μέικερ (1.88 ύψος) που διαθέτει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε τόσο στον ΠΑΟΚ (2016-2017), όσο και στην Κύμη (2017-2018).