Η Παρτιζάν επιβεβαιώνει ότι οι παίκτες της ενεπλάκησαν σε καυγά

Τονίζει ότι το θέμα θα λυθεί εσωτερικά.

Η Παρτιζάν επιβεβαιώνει ότι οι παίκτες της ενεπλάκησαν σε καυγά

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στη Σερβία. Αφορμή αποτελεί ένα βίντεο που κυκλοφόρησε, που δείχνει τέσσερις παίκτες της Παρτιζάν στο μπάσκετ να ενεπλάκονται σε καυγά.

Πρόκειται για τους Κάρλικ Τζόουνς, Άιζακ Μπόνγκα, Φρανκ Ντιλικινά και Στέρλινγκ Μπράουν, με τον πρώτο μάλιστα να σπάει ένα μπουκάλι στο κεφάλι κάποιου.

Η Παρτίζαν εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνει πως το βίντεο είναι αληθινό και πως οι παίκτες της ενεπλάκησαν σε καυγά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Παρτίζαν επιβεβαιώνει ότι τρεις παίκτες βρέθηκαν χθες το βράδυ στο επίκεντρο ενός επεισοδίου που συνέβη όχι μακριά από γνωστό νυχτερινό κέντρο του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε από τους παίκτες, δέχτηκαν ρατσιστικές προσβολές από μια ομάδα αγοριών, ενώ κορίτσια από την κοινωνία τους βρίστηκαν με τους πιο υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς απλά και μόνο επειδή υπάρχουν σκουρόχρωμοι στην κοινωνία.

Όταν όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό είχε τελειώσει λεκτικά, η ίδια ομάδα αγοριών περίμενε τους παίκτες της Παρτιζάν μπροστά από τον κλαμπ μετά την αποχώρησή τους και τους επιτέθηκε σωματικά. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, ανταπέδωσαν στους επιτιθέμενους.

Ως πολίτες, αφού λάβουν κλήση από τις αρμόδιες αρχές, οι παίκτες της Παρτιζάν θα πάνε να δώσουν κατάθεση.

Όλα τα εσωτερικά θέματα της Παρτίζαν θα επιλυθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς του συλλόγου.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110