«Φταίμε όλοι για την απώλεια του Κυπέλλου»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τον χαμένο τελικό από την ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα για τους άλλους δύο στόχους του Θρύλου.

«Φταίμε όλοι για την απώλεια του Κυπέλλου»

Για πρώτη φορά παίκτης του Ολυμπιακού αναδείχτηκε MVP στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο λόγος για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος της 16ης αγωνιστικής . Ο Σέρβος σέντερ συγκέντρωσε 46 βαθμούς στο ράκινγκ έχοντας 20 πόντους με 2/2 βολές, 9/10 δίποντα, 18 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κόψιμο, δύο κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ κατά και πέντε κλεψίματα σε 24’ και 39’’ συμμετοχής.

Ο Μιλουτίνοφ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφερόμενος στον χαμένο τελικό από την ΑΕΚ παραδέχτηκε πως όλοι έχουν ευθύνη για την απώλεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου σέντερ…

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με την δεύτερη καλύτερη επίδοση στο ράνκινγκ (46 βαθμούς) στην φετινή σεζόν;

«Το είχα δηλώσει και μετά το παιχνίδι… Προσωπικά δεν με νοιάζουν ούτε τα ρεκόρ, ούτε οι ατομικοί τίτλοι. Το μόνο που με νοιάζει είναι να νικά ο Ολυμπιακός, να βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, όμως, η σεζόν έχει συνέχεια. Τι πρέπει να βελτιώσει ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικός στο υπόλοιπο της περιόδου;

«Δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Και φταίμε όλοι για αυτό. Πλέον, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να «διορθώσουμε» αυτό που έγινε. Δεν γίνεται διαφορετικά. Έχουμε μπροστά μας ακόμη δύο στόχους και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι τους θέλουμε. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις».

Διαβάστε επίσης:

Στην λίστα Λάνγκφορντ και Μπράουν