Αταμάν: Διορθωτικό ρεπορτάζ του Mega για τη συνάντηση του με τον Ερντογάν

Στην εκπομπή «Livenews» του Μega μεταδόθηκε διορθωτικό ρεπορτάζ σχετικά με το τι συζητήθηκε μεταξύ του Εργκίν Αταμάν και του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αταμάν: Διορθωτικό ρεπορτάζ του Mega για τη συνάντηση του με τον Ερντογάν

Έφερε αποτελέσματα η έκρηξη Αταμάν!

Τo MEGA προχώρησε σε διορθωτικό ρεπορτάζ αναφορικά με τα όσα είχε αναφέρει μετά τη συνάντηση του Εργκίν Αταμάν με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

O τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε μια πληροφορία η οποία ήθελε τον προπονητή του Παναθηναϊκού να λέει στον αρχηγό του τουρκικού κράτους ότι ο λόγος που επέλεξε τον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι για να «κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε»

Κάτι που έκανε έξαλλο τον προπονητή των «πρασίνων» ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας ότι όλα αυτά ήταν «μαλ@@@ιες» και ότι είχε τη πρόθεση να κινηθεί νομικά.

Όπως φαίνεται ωστόσο άρχισαν να πέφτουν οι τόνοι μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα, καθώς το MEGA προχώρησε σε διορθωτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Live News».

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ανέφερε το πρόσφατο ρεπορτάζ του MEGA για τη συνάντηση Αταμάν-Ερντογάν «τους δύο άνδρες τους ενώνει μια μακρά φιλία γι' αυτό και τους είδαμε να αστειεύονται μπροστά από την κάμερα μεταξύ τους. Είπαν πολλά αλλά όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος δεν είπαν ποτέ ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κερδίσει τη Φενέρ. Ο Αταμάν είναι ένας πολύ αγαπητός προπονητής στην Τουρκία, είναι προπονητής και στην εθνική ομάδα και δεν θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια δήλωση ένας άνθρωπος του αθλητισμού που το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να καλλιεργούνται έχθρες μεταξύ των δύο ομάδων και κατ' επέκταση των δύο χωρών».