Εκτός και πάλι ο Γκος λόγω γαστρεντερίτιδας

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος παρέμεινε για δεύτερη μέρα εκτός προπονήσεων, καθώς ταλαιπωρείται με γαστρεντερίτιδα. Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία με τους έξι βοηθητικούς. Παρουσιάζεται την Δευτέρα (10/9) η νέα φανέλα. 

Εκτός και πάλι ο Γκος λόγω γαστρεντερίτιδας

Χωρίς τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος έγινε και η σημερινή (09/09) προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ιογενή γαστρεντερίτιδα. Κανονικά συνέχισαν την προετοιμασία τους οι Πειραιώτες, έχοντας στην διάθεση τους έξι νέους βοηθητικούς παίκτες (Φώτη Λαμπρόπουλο, Χριστόφορο Στεφανίδη, Νίκο Στυλιανού, Μάνι Χάρις, Νεμάνια Μιλόσεβιτς, Κλιντ Τσάπμαν), καιώς οι "ερυθρόλευκοι" προχωρούν δίχως τους επτά διεθνείς τους (Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιάνις Τίμα, Γιάνις Στρέλνιεκς).

Υπενθυμίζεται πως αύριο το μεσημέρι (10/09, 14.00) θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Grand Hyatt Athens» η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την bwin, παρουσία της ομάδας και των Προέδρων, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι τρεις νέες φανέλες της ομάδας με το λογότυπο της bwin.