Λάκοβιτς: «Όλη η πίεση ήταν στον Ομπράντοβιτς και την Παρτιζάν»

Ο νυν κόουτς της Ουλμ και παλιός άσος του Παναθηναϊκού, Γιάκα Λάκοβιτς, μίλησε για τον αποκλεισμό της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τη συνέχεια του EuroCup.

Λάκοβιτς: «Όλη η πίεση ήταν στον Ομπράντοβιτς και την Παρτιζάν»

Ο αποκλεισμός της Παρτιζάν από την Μπούρσασπορ για τη φάση των «16» του EuroCup ήταν αναμφίβολα η μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στον θεσμό.

Όπως ήταν φυσικό, αυτή η εξέλιξη προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας του Βελιγραδίου, με τον προπονητή της Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βρίσκεται εύλογα στο «μάτι του κυκλώνα», δεχόμενος έντονη κριτική για την πρωτοφανή αποτυχία.

Μάλιστα ο πολύπειρος Σέρβος κόουτς δεν δίστασε να δηλώσει πως εάν το πρόβλημα είναι ο ίδιος, δεν έχει θέμα να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν.

Το όλο θέμα σχολίασε με δηλώσεις του ο παλιός γκαρντ του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής της γερμανικής Ουλμ, Γιάκα Λάκοβιτς, ο οποίος είπε σχετικά:

«Ήταν ένα πολύ νευρικό παιχνίδι, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο και στην παράταση. Όλη η πίεση ήταν στον Ομπράντοβιτς και την Παρτίζαν. Στο τέλος, με λίγη τύχη και χάρη σε κάποιες κακές επιλογές της Παρτίζαν, η Μπούρσασπορ έφτασε στη νίκη. Είναι μια ομάδα που παίζει με σφιχτό rotation. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια τεράστια έκπληξη».