Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Αν εγώ είμαι το πρόβλημα, δεν υπάρχει… πρόβλημα»

Δύσκολες οι ώρες για την Παρτιζάν και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τον αποκλεισμό από την Μπούρσασπορ στο EuroCup.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Αν εγώ είμαι το πρόβλημα, δεν υπάρχει… πρόβλημα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της Παρτιζάν και τον αποκλεισμό, είπε: «Λυπάμαι για τους παίκτες και τους φιλάθλους μας. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας και για όσα έγιναν στο ματς. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είχαμε μια ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι και δεν το κάναμε. Τελείωσε άσχημα για μας η σεζόν στο Eurocup.

Περάσαμε μια ολόκληρη κανονική περίοδο για το τίποτα, φτάσαμε εδώ με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες και ξέραμε πως ήταν ένα νοκ άουτ ματς. Πάντα θα υπερασπίζομαι τους παίκτες μου. Προσπαθήσαμε αλλά δεν ήταν αρκετό και η ευθύνη βαραίνει πρώτο εμένα που είμαι ο προπονητής. Ήταν μια από τις πιο σκληρές και άσχημες ήττες στην καριέρα μου. Ξέρω πόσο πολύ ήθελαν όλοι τη νίκη στην Παρτιζάν.

Ήρθα για τρία χρόνια. Αν η ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη με τη δουλειά μου ή αν βρουν κάποιον καλύτερο, δεν έχω πρόβλημα να φύγω. Είναι σκληρό αυτό που συνέβη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Αν εγώ είμαι το πρόβλημα, δεν υπάρχει… πρόβλημα.

Όλοι μιλούν για το σύστημα. Μετά από μια κανονική περίοδο 18 αγώνων παίζουμε νοκ άουτ και δεν είναι δίκαιο, αλλά είναι κάτι που αποφασίστηκε το καλοκαίρι. Η Μπούρσασπορ νίκησε δίκαια. Το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο».