Πάντερ για τον πικρό αποκλεισμό της Παρτίζαν: «Δεν κατάλαβα τι έγινε, καταρρεύσαμε»

Ο Κέβιν Πάντερ τόνισε ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει τι... συνέβη στην ήττα της Παρτίζαν από την Μπούρσασπορ στην παράταση και τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του EuroCup.

Πάντερ για τον πικρό αποκλεισμό της Παρτίζαν: «Δεν κατάλαβα τι έγινε, καταρρεύσαμε»

Η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε τη σεζόν σαν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του EuroCup, πλην όμως αποκλείστηκε άδοξα από την Μπούρσασπορ με 95-103 στην παράταση, μπροστά σε 20.000 οπαδούς της, στη φάση των «16».

Κληθείς να σχολιάσει την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας του, ο Κέβιν Πάντερ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Πρέπει να καταλάβω τι έγινε. Δεν υπάρχει εξήγηση για ό,τι έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα (σ.σ. η Παρτίζαν ήταν μπροστά στο σκορ με 84-79 στα 14" για το φινάλε). Καταρρεύσαμε. Αυτή είναι η πιο απλή εξήγηση. Όλοι το είδαν... Δεν ξέρω τι έγινε».

Όσο για το σύστημα διεξαγωγής του Eurocup και το μονό νοκ-άουτ ματς, το οποίο έδωσε την πρόκριση στην Μπούρσασπορ για τα προημιτελικά, ο Αμερικανός σχολίασε:

«Αυτοί είναι οι κανόνες, δεν τους ορίζουμε εμείς. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες. Ήταν ένα παιχνίδι και το χάσαμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα μέσα στο κεφάλι μου. Πολλές σκέψεις... Ήταν το παιχνίδι που απλώς έπρεπε να κερδίσουμε. Μπορούμε να μιλάμε για μέρες αλλά δεν αλλάζει τίποτα».

Για την ιστορία, ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Ερυθροί Αστέρα σημείωσε 13 πόντους, με 4/6 βολές, 0/4 δίποντα και 3/10 τρίποντα!