Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στην πόρτα της εξόδου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο βρίσκεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισραηλινά μέσα. 

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στην πόρτα της εξόδου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Άσχημα τα πράγματα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος φαίνεται μετράει μέρες στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά ΜΜΕ, η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται πολύ κοντά στην αποδέσμευση του.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τη Μακάμπι σε μία περίοδο όπου τα πράγματα δεν πήγαιναν προς τη σωστή κατεύθυνση, με το σύλλογο να αναζητεί έναν προπονητή «ορόσημο» στη μετά-Ντέιβιντ Μπλατ εποχή. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού είχε αρκετά καλό ξεκίνημα, ωστόσο ο κορονοϊός ανέτρεψε τα σχέδιά του.

Τη φετινή σεζόν, η «ομάδα του λαού» βρίσκεται μακράν στη χειρότερη περίοδο επί Σφαιρόπουλου και ο αποκλεισμός «σοκ» στο Κύπελλο από τη Χαποέλ, ίσως και να αποτέλεσε το κερασάκι στη τούρτα προκειμένου να απομακρυνθεί από την άκρη του πάγκου.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην εν λόγω εξέλιξη έπαιξε και η αντίδραση των φιλάθλων της Μακλαμπι τόσο ως προς τους παίκτες αλλά και ως προς τον ίδιο τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Μπορεί ο ίδιος με δηλώσεις του να έδειξε ότι αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, ωστόσο, πλέον ίσως να είναι πολύ αργά.