Eurocup: Αναβολή στο Βίρτους - Μπούρσασπορ

Αναβολή στην αναμέτρηση της Βίρτους με τη Μπούρσασπορ για τη 10η αγωνιστική του Eurocup, καθώς οι Τούρκοι ανακοίνωσαν πολλαπλά κρούσματα.

Eurocup: Αναβολή στο Βίρτους - Μπούρσασπορ

Εξ αναβολής θα διεξαχθεί εν τέλει ο αγώνας της Βίρτους με τη Μπούρσασπορ, ενόψει της 10ης αγωνιστικής του Eurocup. Όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοργάνωση, οι δύο ομάδες που ήταν προγραμματισμένο να αναμετρηθούν την ερχόμενη Τετάρτη (19/1) στο «Πάλα Ντόσα», θα πρέπει να περιμένουν νέα ημερομηνία διεξαγωγής, καθώς οι Τούρκοι ενημέρωσαν πως σε τελευταίο έλεγχο που διεξήχθη βρέθηκαν νέα πολλαπλά κρούσματα, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τον ελάχιστο αριθμό παικτών (8).

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο πρώτο γύρο στην έδρα της Μπούρσασπορ, με τους Ιταλούς να κερδίζουν άνετα 83-101 με τον Κέβιν Χέρβι να κάνει... πάρτι με 26 πόντους, ενώ άλλους 16 είχε προσθέσει ο Μάρκο Μπελινέλι. Υπενθυμίζουμε ότι από το δεύτερο όμιλο, στον οποίο αγωνίζονται οι δύο ομάδες, μία ομάδα που... πάσχει από τα πολλαπλά κρούσματα είναι η Βαλένθια, που έχει φτάσει αισίως τα πέντε.