Βαλένθια: Έφτασε τα 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα

Η αντίπαλος του Προμηθέα Πάτρας στο Eurocup ανακοίνωσε άλλο ένα κρούσμα κορονοϊού, φτάνοντας αισίως τα πέντε. 

Βαλένθια: Έφτασε τα 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα

Η Βαλένθια έχει δεχθεί ισχυρά χτυπήματα από το κορονοϊό τη τελευταία εβδομάδα, καθώς μετράει τέσσερεις παίκτες της οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή νοσούν. Ο λόγος για τους Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Χάιμε Πραντίγια και Τσάμπι Λόπες Αροστέγκι, οι οποίοι βρίσκονται στα... πιτς, με τον Τζέαν Πεναρόγια να μην μπορεί να τους χρησιμοποιήσει.

Από ότι φαίνεται όμως, η διασπορά του ιού δεν σταμάτησε για τις «Νυχτερίδες», καθώς όπως ανακοίνωσαν το πρωί της Δευτέρας (17/1) θετικός βρέθηκε και ο Χασιέλ Ριβέρο, με τα κρούσματα να γίνονται πέντε.

Πλέον οι Ισπανοί, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αγωνιστούν αποδεκατισμένοι απέναντι στο δικό μας Προμηθέα Πάτρας, τον οποίο φιλοξενούν ενόψει της 10ης αγωνιστικής του Eurocup (19/1 19:30).

Το μοναδικό θετικό νέο, αποτελεί η επιστροφή στη δράση για τον Λούις Λαμπεϊρί, ο οποίος ανάρρωσε από το κορονοϊό και είναι στη διάθεση του 52χρονου τεχνικού. Ο Γάλλος σέντερ τη φετινή σεζόν αριθμεί 9,4 πόντους και 5,4 ριμπάουντ σε κα΄τι παραπάνω από 20 λεπτά συμμετοχής.