Έτσι διαμορφώνεται το ρόστερ του Ολυμπιακού

Οι Γκος, ΛεΝτέι και Βεζένκοφ αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Δείτε το πως διαμορφώνεται το ρόστερ, αλλά και τα "θέλω" των Πειραιωτών. 

Έτσι διαμορφώνεται το ρόστερ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει ολοκληρώσει τρεις μεταγραφικές κινήσεις. Η πρώτη του κίνηση ήταν η απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ, Νάιτζελ Γουίλιαμ Γκος (έπαιζε στη Παρτιζάν), ακολούθησε η ενίσχυση με τον συμπατριώτη του σέντερ, Ζακ ΛεΝτέι (Χάποελ Γκαλόν), ενώ στη συνέχεια οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, ενισχύοντας το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους.

Πλέον, οι Πειραιώτες θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν επιπλέον γκαρντ, έχοντας αποσύρει το ενδιαφέρον τους για τον Πιέρια Χένρι. Παράλληλα, ψάχνουν για ένα αθλητικό "3άρι" ώστε να αντικαταστήσουν την αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ έχουν ανοιχτά τα... αυτιά τους για σέντερ, στο ενδεχόμενο που οι Σαν Αντόνιο Σπερς επιχειρήσουν να πάρουν μαζί τους στο ΝΒΑ τον Νίκολα Μιλουτίνοβ. Μέχρι στιγμής, όμως, όλα δείχνουν πως ο Σέρβος θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού

Πλέι-μέικερ: Νάιτζελ Γουίλιαμ-Γκος, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βασίλης Τολιόπουλος
Σούτινγκ-γκαρντ: Βασίλης Σπανούλης, Γιάνις Στρέλνιεκς
Σμολ-φόργουορντ: Κώστας Παπανικολάου
Πάουερ-φόργουορντ: Γιώργος Πρίντεζης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Δημήτρης Αγραβάνης.
Σέντερ: Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ζακ ΛεΝτέι, Γιώργος Μπόγρης.

Αποχώρησαν: Μπράιαν Ρόμπερτς (Μάλαγα), Τζαμέλ Μακλίμ (Κουμπάν), Ιωάννης Παπαπέτρου (Παναθηναϊκός), Κάιλ Γουίλτζερ (Μάλαγα), Χόλις Τόμπσον, Μπράιαν Ρόμπερτς