Αποσύρθηκε ο Ολυμπιακός για τον Χένρι

Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Χένρι, αλλά απέσυρε το ενδιαφέρον του, καθώς δεν γινόταν να περιμένει άλλον τον παίκτη, ο οποίος ήθελε για τους λόγους του να κερδίσει χρόνο. 

Αποσύρθηκε ο Ολυμπιακός για τον Χένρι

O Oλυμπιακός έδωσε "τέλος" στο ενδιαφέρον του για τον Αμερικανό γκαρντ, Πιέρια Χένρι! Οι Πειραιώτες ήταν μία... ανάσα από την απόκτηση του, καθώς οι διαπραγματεύσεις ήταν σε προχωρημένο επίπεδο με τις δύο πλευρές να έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα.

Όμως, ο Πιέρια Χένρι καθυστερούσε συνεχώς για το οριστικό "ναι", ζητούσε συνεχώς χρόνο θέλοντας προφανώς να εξετάσει και εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον της καριέρας του (δοκιμάζεται με τους Σέλτικς στο Summer League), άλλαζε συχνά τις απαιτήσεις του, συμπεριφορές οι οποίες δυσαρέστησαν και εκνεύρισαν τους Πειραιώτες. Έτσι, λοιπόν, στον Ολυμπιακό, αποφάσισαν να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον 25χρονο Αμερικανό γκαρντ και πλέον ψάχνουν άλλες λύσεις παικτών για να ενισχύσουν την περιφερειακή τους γραμμή.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, πάντως, αυτόν ήθελε για την περιφερειακή του γραμμή, πιστεύει στο ταλέντο και στις δυνατότητες του Πιέρια Χένρι, αλλά πλέον είναι αναγκασμένος να εξετάσει άλλες περιπτώσεις παικτών. Εκτός και αν ο αθλητής θελήσει να το πάρει πάνω του, φροντίζοντας να αλλάξει τα δεδομένα.