Ο «Παπ» και ο ΠΑΟ, ο ξένος «Παπ» που έρχεται και οι Έλληνες

Οι δυο παίκτες που έχουν ήδη προταθεί στους «ερυθρόλευκους»

Ο «Παπ» και ο ΠΑΟ, ο ξένος «Παπ» που έρχεται και οι Έλληνες

Ένα μικρό σίριαλ που έληξε βράδυ Κυριακής. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό μη αποδεχόμενος την πρόταση που του έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» και με τα σενάρια να τον στέλνουν στον Παναθηναϊκό. Ισχύει ή όχι είναι κάτι που θα φανεί και λογικά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο πρώην πλέον παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται να έχει ενστάσεις γα το ρόλο του στην ομάδα και για το λόγο αυτό θα αναζητήσει αλλού την τύχη του, αφού στο οικονομικό δεν υπήρχε απόσταση. Ο αθλητής είχε ζητήσει εντελώς ξαφνικά να δει από κοντά τους προέδρους προκειμένου να μιλήσουν σε προσωπικό επίπεδο και να τους εξηγήσει ο ίδιος τις ενστάσεις του, όμως τελικά το χάσμα φαίνεται ότι δε γεφυρώθηκε και έτσι ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ήθελαν να κρατήσουν τον Παπαπέτρου στο λιμάνι αλλά όχι με το ζόρι. Πλέον είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του και όπως αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ ο Νότης Ψιλόπουλος αυτό θα γίνει από την εκτός συνόρων αγορά. Άλλωστε, όπως τονίζεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός με τα χρήματα που έδινε στον Έλληνα άσο είναι σε θέση να αποκτήσει ένα εξαιρετικό ξένο «τριάρι» που θα μοιράζεται τη θέση με τον Παπανικολάου.

Ταυτόχρονα και επειδή αποχωρεί ένας Έλληνας του βασικού κορμού αναμένεται ενίσχυση του εγχώριου στοιχείου με παίκτες από την εσωτερική αγορά. Θυμίζουμε ότι έχουν προταθεί οι Σαλούστρος Μποχωρίδης χωρίς να έχει γίνει κάποια ενέργεια.