Τέλος ο Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά, όπως ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» ο μάνατζέρ του. 

Τέλος ο Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε η διοίκηση του Ολυμπιακού και οι δύο πλευρές «χωρίζουν» έπειτα από 5 χρόνια, αφού ο Παπαπέτρου είχε πιάσει «λιμάνι» το 2013.

Ο πρώην πλέον παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται να έχει ενστάσεις γα το ρόλο του στην ομάδα και για το λόγο αυτό θα αναζητήσει αλλού την τύχη του, αφού στο οικονομικό δεν υπήρχε απόσταση. Ο αθλητής είχε ζητήσει εντελώς ξαφνικά να δει από κοντά τους προέδρους προκειμένου να μιλήσουν σε προσωπικό επίπεδο και να τους εξηγήσει ο ίδιος τις ενστάσεις του, όμως τελικά το χάσμα φαίνεται ότι δε γεφυρώθηκε και έτσι ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πλέον για τριάρι από το εξωτερικό, προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει ο Παπαπέτρου στην ομάδα.

Οι Πειραιώτες έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις και τις επόμενες ημέρες σε συνεννόηση με τον κόουτς Μπλατ θα ξεκινήσει η αναζήτηση ενός παίκτη με αθλητικά προσόντα ο οποίος θα έχει και έφεση στο μακρινό σουτ.