Tο Λαύριο ανακοίνωσε τον Μαστρογιαννόπουλο για 3 χρόνια

Το Λαύριο ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου γκαρντ, Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου, ο οποίος έκανε σπουδαία σεζόν με τον Απόλλωνα Πατρών. 

Tο Λαύριο ανακοίνωσε τον Μαστρογιαννόπουλο για 3 χρόνια

Παίκτης του Λαυρίου είναι και επίσημα ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος. Πρόκειται για τον 21χρονο γκαρντ του Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος στην σεζόν σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, έχοντας μέσο όρο 11.7 πόντους και 3.2 ριμπάουντ. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ενίσχυσε το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της. Είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου. Πριν λίγες μέρες είχε ανακοινώσει την ένταξη του 23χρονου φόργουορντ/σέντερ, Τάι Οντιάνσε, ο οποίος φημίζεται για τα αθλητικά του προσόντα, ενώ στην αρχή του καλοκαιριού γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό γκαρντ, Σάιλας Μέλσον.

Η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου! Ο 21χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα μας, αποτελώντας μια ακόμη επένδυση του Λαυρίου σε ελληνόπουλα.

Ο Μαστρογιαννόπουλος γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1997 στην Πάτρα, έχει ύψος 1.88 μ. και αποτέλεσε μεταξύ άλλων τον νεότερο αρχηγό στην Ιστορία του Απόλλωνα Πάτρας. Την περσινή σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία, είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 31 αγώνες.

Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος ήταν εδώ και καιρό στο «μικροσκόπιο» του κόουτς Σερέλη, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του στη διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία την έκανε άμεσα πράξη.

Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει την προσπάθεια ώστε και τη νέα σεζόν οι φίλαθλοι του Λαυρίου να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους!"