Καντέρ: «Όταν φύγω από το ΝΒΑ, θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Η ελληνική ομογενειακή οργάνωση, AHEPA, η οποία βρίσκεται στις ΗΠΑ, τίμησε στο Μανχάταν τον Τούρκο σέντερ, Ένες Καντέρ, για την δραστηριότητά του στα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι μόνο.

Καντέρ: «Όταν φύγω από το ΝΒΑ, θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Δεν συνηθίζεται, αλλά έγινε πράξη. Η ελληνική ομογενειακή οργάνωση, AHEPA, η οποία βρίσκεται στις ΗΠΑ, τίμησε στο Μανχάταν τον Τούρκο σέντερ, Ένες Καντέρ, για την δραστηριότητά του στα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, παρέλαβε το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της AHEPA από τον Υπατο πρόεδρο αυτής, Γιώργο Χωριάτη, και τον δικηγόρο κα υπεύθυνο αθλητισμού της AHEPA, Γρηγόρη Στάμο, και μίλησε για μία ακόμη φορά με θερμά λόγια για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: ««Ως λαοί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μέλλον του μετά το ΝΒΑ, λέγοντας πως: «Εγώ και ο αδερφός μου από μικροί βλέπαμε τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή παίζει εκεί και ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Μάριο Χεζόνια, και είναι σίγουρο πως όταν η καριέρα μου στο ΝΒΑ θα τελειώσει, θα συζητήσω για να έρθω στον Παναθηναϊκό».