Πρίντεζης: «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, θα κάνουμε ταμείο στο τέλος» (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε - μετά το φιλικό με το Λαύριο- για τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Πρίντεζης: «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, θα κάνουμε ταμείο στο τέλος» (vid)

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε μετά τον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με το Λαύριο, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει τώρα έναν μίνι απολογισμό, αλλά όπως είπε ταμείο στο τέλος.

Ολυμπιακός-Λαύριο 110-72: Πλουραλιστικός και με ένταση ενόψει ΤΣΣΚΑ (Highlights)

Αρχικά ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Οι προκλήσεις μου συμβαδίζουν με τις προκλήσεις της ομάδας. Να είμαστε υγιείς να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να έχουμε μια ομάδα να βγάζει όρεξη και στο μέλλον να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι πρέπει να πιστέψουμε και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε μαθηματικές ελπίδες.

Το σημαντικότερο είναι να παίξουμε σαν ομάδα να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και να παλέψουμε για το καλύτερο».

Ολυμπιακός-Λαύριο: Δίπλα στα παιδιά του Make A Wish Greece!

Στη συνέχεια, για το τι δεν πήγε καλά φέτος είπε: «Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες και να βρίσκω τεχνάσματα. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς. Έχουμε κάποια παιχνίδια μπροστά μας. Δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Σίγουρα δεν φταίει μόνο ο ένας. Στην ομάδα που βρισκόμαστε πρέπει να παλεύουμε σε κάθε αγώνα. Πρέπει να μπούμε μέσα από το πρώτο λεπτό και πρέπει να κερδίσουμε. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες θα πρέπει να κερδίσουμε».

Ολυμπιακός: Την Τρίτη (23/2) στην Αθήνα ο Κουφός!

Ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες. Για εμάς είναι σημαντικό να παίζεις με τον κόσμο να νιώθεις την αύρα του κόσμου και να ξέρεις ότι υπάρχει έδρα. Ξέρεις όταν βλέπεις άδειες κερκίδες ίσως και ο κόσμος να περνάει δύσκολα και αυτό να επηρεάζει και τους παίκτες. Πάρα πολύς κόσμος είναι κλεισμένος σπίτι του.

Αυτό που θα ευχόμουν όχι μόνο στον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και γενικά είναι να βρει την καθημερινότητά του. Τα γήπεδα είναι διέξοδος εμείς είμαστε ένα κομμάτι που βοηθάει τον κόσμο να ξεφεύγει. Μακάρι να ξαναγυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Μας έχει λείψει πολύ».