Ολυμπιακός-Λαύριο: Δίπλα στα παιδιά του Make A Wish Greece!

Ο Ολυμπιακός και η Bwin έκαναν δωρεά στην «Make A Wish Greece» αλλά και το αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά και ο Κώστας Παπανικολάου τίμησε τον τόπο καταγωγής του, τα Τρίκαλα.

Ολυμπιακός-Λαύριο: Δίπλα στα παιδιά του Make A Wish Greece!

Τεράστιας αξίας ήταν η φιλανθρωπική προσφορά του Ολυμπιακού και της Bwin στο φιλικό με το Λαύριο. Αρχικά, ο Χασάν Μάρτιν και η Κατερίνα Δαλάκα, πρωταθλήτρια στίβου και μέλος της ομάδας των αθλητών της Bwin παρέδωσαν στον Οργανισμό Make Α Wish Ελλάδος, την επιταγή που θα κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών! Ο Ολυμπιακός κι η bwin αγκαλιάζουν τον Οργανισμό και δεσμεύτηκαν, με αγάπη και υπερηφάνεια, να στηρίξουν το έργο του και στο μέλλον!

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός με την Bwin παρέδωσε υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά» στον Πειραιά.

Από κει και πέρα, προσωπική δωρεά έκανε ο Κώστας Παπανικολάου που τίμησε τον τόπο καταγωγής του και δώρισε στο Νοσοκομείο Τρικάλων υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του νοσοκομείου.

Τέλος, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης παρέδωσε στον Σωτήρη Κωστίδη, Πρόεδρο της ομάδας του Λαυρίου, ένα αναμνηστικό δώρο για τη συμμετοχή της ομάδας του στο πλαίσιο των αγώνων bwin Monday Night Against Covid-19.