Πρίφτης: «Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθώ στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Έλληνας προπονητής της Ούνικς Καζάν Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV όπου αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με τον Παναθηναϊκό

Πρίφτης: «Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθώ στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Δημήτρης Πρίφτης, μετά την απόλυση του Γιώργου Βόβορα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ακούστηκε και πάλι για αντικαταστάτης του, αλλά δεν προχώρησε.

Ο Έλληνας προπονητής της Ούνικς Καζάν μίλησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV όπου αναφέρθηκε στις επαφές με τον Παναθηναϊκό και την προοπτική να κάτσει κάποια στιγμή στον «πράσινο» πάγκο.

«Όλα ξεκίνησαν όταν έφυγα από τη Ρόδο για να βοηθήσω τον Φράγκι… Το 2013-14. Είχαμε τη χαρά να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πάντα υπάρχει μια καλή σχέση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον δεν ήταν φιλολογικό… Υπήρχε ενδιαφέρον, υπήρχαν γεγονότα.

Μακάρι κάποια στιγμή, με κάποιον τρόπο να βρεθώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Θα είναι μεγάλη η τιμή. Είναι μια ομάδα – προορισμός. Μια ομάδα που είναι σε υψηλότατο επίπεδο στη χώρα μας.

Πολύ θα το ήθελα να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, με τις σωστές διαδικασίες και με τον σωστό τρόπο. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν ήταν ώριμα για να γίνει».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας